Brillenglazen

Je hebt enkel iets aan je bril als er het juiste glas inzit. Dat heeft zowel te maken met de kwaliteit van het glas op zich, als met de oogmeting. Optiek Plessers streeft naar de hoogste kwaliteit in beide onderdelen. Wij werken met alle kwaliteitsvolle glasleveranciers, maar ‘Carl Zeiss Vision’ is als het ware onze hofleverancier. Zeiss staat garant voor de meest heldere en kwaliteitsvolle precisie brillenglazen.

Voor de centrering van deze glazen maken we gebruik van de Zeiss I-terminal, een centreerpaal die zorgt voor een uitlijning van de ogen in het montuur tot op 1/10 mm. De centrering gebeurt zowel in de hoogte als in de breedte. Op die manier bieden we je de garantie voor optimaal kijkplezier.

Ontdek hier alles over onze oogmeting met de Zeiss I-Profiler.

Naast unifocale en multifocale brillenglazen, kan je bij Optiek Plessers ook terecht voor andere glasspecificaties, zoals office glazen, glazen voor nachtblindheid, digitale beelschermglazen en prismaglazen. Daarnaast bieden we ook andere opties aan voor specifieke oogproblemen.

Office glazen

Met deze beeldschermglazen ervaar je een comfortabel zicht op korte en middellange afstand, bv. op het werk. Ze bieden je een helder en comfortabel zicht op de werkplek en zorgen ervoor dat je een ontspannen houding kan blijven aannemen. Hierdoor vermijd je vermoeidheid door bureauwerk.

Glazen voor nachtblindheid

Zeiss heeft een revolutionaire technologie ontworpen waarmee personen die last hebben van nachtblindheid geholpen zijn. Ze gebruiken hierbij de iScription en de Wave Front technologie om het oog op te meten. Dit maakt het leven zoveel aangenamer.

Beeldscherm- glazen

We staan op en gaan slapen met onze tablets en smartphones. Daardoor zijn we verplicht steeds meer te schakelen tussen ons ver -en nabij zicht. Dat zorgt voor vermoeide ogen, hoofdpijn, een stijve nek… kortom: visuele stress. Deze glazen zorgen voor een stressloos zicht, ongeacht hoe vaak je omschakelt van nabij naar ver en omgekeerd.

Prisma glazen

Als je vaak last hebt van dubbel zicht, hoofdpijn en nekpijn, zijn deze glazen misschien de perfecte oplossing. Ze zorgen ervoor dat de beelden die binnenkomen in onze hersenen één zuiver beeld vormen. Op die manier hoeft ons lichaam geen pijnlijke en vermoeiende inspanningen te doen. Prisma’s kunnen ingeslepen worden, maar kunnen ook als een folie aangebracht worden op uw glazen.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram