Contactlenzen

Liever geen bril? Geen probleem, ook dan kan je bij ons terecht voor contactlenzen. Voor onze zachte lenzen werken we samen met de grootste contactlenzensite in België en daarbuiten: www.lensonline.be.

Uiteraard helpen we je ook met plezier verder indien er maatwerk is vereist. Aan de hand van een goed intakegesprek bespreken wij jouw noden en behoeften. Na de nodige voorbereidende tests waaronder het maken  van bijna 100% precisiebeelden van het Hoornvlies (Cornea) m.b.v. de MEDMONT en uitvoeren van een goed uitgebalanceerde oogmeting, gaan we samen met jou op zoek naar de geschikte, definitieve lens.

Dit alles gebeurt in testfase. Voor meer informatie over deze proeftijd of een offerte, kan je altijd contact met ons opnemen.

Nachtlenzen

In samenwerking met het Nederlandse bedrijf NKL bieden wij ook nachtlenzen aan. Een revolutionair product dat je ogen corrigeert terwijl je slaapt. Heb je een sterkte van minder dan – 4, dan ben je met deze lenzen geholpen. Door ze ’s nachts te dragen, kom je de dag door zonder bril of lens. 

Bezoek onze winkel

Hoogstraat 3 - 3960 Bree

Ma: op afspraak
Di - Vr: 09u30-12u00 / 13u30-18u30
Za: 10u00 - 17u30 doorlopend geopend

We ontvangen je ook graag s’avonds tijdens de weekdagen op afspraak indien dit beter in je agenda past.

Volg ons op instagram