Oogmeting

Optiek Plessers hecht enorm veel belang aan een accurate en uitgebalanceerde oogmeting. Dit kan alleen met de juiste apparatuur en kennis van zaken. Voor wat betreft de objectieve meting werken we met de I profiler van Zeiss.

De Subjectieve test van de ogen is nog steeds de belangrijkste voor de optometrist en wordt door zaakvoerder Plessers Philip met de grootste zorg uitgevoerd.

De Iprofiler van Zeiss gaat volgens een uiterst nauwkeurige meetprocedure de hoog orde fouten in de ogen opsporen. Op deze manier kan nachtblindheid opgespoord en in kaart gebracht worden. Met behulp van I scription technologie kunnen wij tot uiterst nauwkeurigheid het zicht voor overdag en ’s avonds optimaliseren. Geen enkel ander brillenglas wordt gemaakt met dit niveau van precisie.

Zeiss i.profiler

Het doel is een scherper en meer ontspannen zicht, zowel ‘s nachts als overdag. Het veel beter zien van contrasten en  het aanzienlijk verminderen van vervelende reflecties en halo’s en dit vooral rond lichtbronnen.


Het resultaat is een verhoogde veiligheid, bijvoorbeeld tijdens het autorijden en andere activiteiten.

Wetgeving oogmetingen.

Heb je vragen over de nieuwe wetgeving mbt oogmetingen? Als gediplomeerd optometrist-opticien kan ik je blijven helpen zoals je gewoon bent.

 

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram