Liefde voor Brillen

Een bril maakt of kraakt een totale uitstraling. De verkeerde bril doet afbreuk aan de persoonlijkheid. Zaakvoerder Plessers Philip zorgt ervoor dat het montuur dat extra geeft aan een persoon of enkel zorgt de finishing touch. Het zijn niet de schoenen, noch de kleren maar vooral de bril die als eerst in het oog springt.

Bij Optiek Plessers vind je een ruim assortiment van brillen van onafhankelijke topmerken zoals Mykita, Anne et Valentin, Binoche, Garrett Leight, Oliver Peoples, Etnia Barcelona, Martin & Martin, Louis, Götti...

Optische brillen

Het team van Optiek Plessers geeft je professioneel advies. Niet alleen over het zicht, maar ook over het uitzicht. We meten jou het montuur aan dat past bij je persoonlijkheid. En daarvoor nemen we graag de tijd. We zweren enkel bij topmerken zoals Anne et Valentin, MYKITA, Garrett Leight, Binoche, Oliver Peoples, Etnia Barcelona, etc.

Zonnebrillen

Een zonnebril moet niet alleen leuk op je snoet staan. Het is ook een noodzakelijke bescherming tegen te fel licht en schadelijke Uv-stralen. In onze collectie vind je stijlvolle zonnebrillen die jouw zomer net iets meer glans geven. We werken met topfabrikanten zoals Anne & Valentin, Komono, Garrett Leight,...

Kinderbrillen

Een leuke en kleurrijke bril kan betoveren en is zonder twijfel een extra garantie voor de coolfactor van je kids. En dankzij een ijzersterk frame kan je op beide oren slapen wanneer ze weer eens de wildste streken uithalen. Very French Gangsters, Red en Vingino zijn enkele toppers om op de neus te zetten.

Sportbrillen

Een gemakkelijke sportbril geeft je nog meer goesting om je lichaam af te beulen. Hij biedt je maximale bescherming tijdens het sporten en met een scherp design oog je strakker wanneer je calorieën verbrandt. Wij helpen je met de perfecte pasvorm en hebben klasbakken zoals Julbo en Adidas in onze collectie.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram