Sportbrillen

Een gemakkelijke sportbril geeft je nog meer goesting om je lichaam af te beulen. Hij biedt je maximale bescherming tijdens het sporten en met een scherp design oog je strakker wanneer je calorieën verbrandt. Wij helpen je met de perfecte pasvorm en hebben klasbakken zoals Julbo, Rudy Project en Tavat Eyewear in onze collectie.

Julbo

125 jaar geleden ontwierp Jules Baud de voorganger van de hedendaagse sportbril voor kristalwerkers die hun ogen wilden beschermen tegen de koude wind en de felle sneeuw. Het merk zet vandaag nog altijd in op innovatie om de ogen zo goed mogelijk te beschermen tijdens het sporten. Hun designs zijn praktisch met een nostalgische outdoor touch.

Rudy Project

Rudy Project Zonnebrillen staan bekend om de meest geavanceerde en gestroomlijnde frames die ooit in de mode-industrie zijn gelanceerd. Rudy Project zonnebrillen met gepatenteerde ontwerpen staan bekend om hun duurzaamheid, duidelijke visie en op maat gemaakte opties die gedragen worden door 's werelds beste atleten en sporters.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram