Zonnebrillen

Een zonnebril is meer dan een mooi accessoire bij goed weer. Het is ook een noodzakelijke bescherming tegen te fel licht en schadelijke Uv-stralen.

Optiek Plessers werkt samen met de beste onafhankelijke fabrikanten zoals Mykita, Anne et Valentin, Garrett Leight, John Dalia, Serengeti, Binoche, Rudy Project, Julbo, Porsche Design, Tavat, Isabel Maran, etc

Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod:

Anne & Valentin

Bij Anne et Valentin vind je de brillenkenners bij uitstek. Ze beoefenen hun vak met respect, maar ook met eigenzinnigheid, en ontwerpen brillen die je nooit in de steek zullen laten. Al meer dan vijftien jaar bieden hun ontwerpen vernieuwing in vorm en in kleur.


Anne et Valentin

Garrett Leight

... is een relatief jong merk op de markt, opgericht in 2011 in Venice Beach, Los Angeles. Ook het team achter dit hippe, trendy merk is jong en dat merk je in de designs. Hun credo: details zijn geen details, zij maken het ontwerp af. De brillen zijn handgemaakt van de beste acetaten met CR39 lenzen. ​


Garrett leight

Mykita

... is een modern Berlijns productiehuis dat precisie en vakmanschap met nieuwe technologieën combineert. Een constante zoektocht naar innovatie, visionair gebruik van materialen en een schat aan ervaring in brillendesign zijn de bepalende elementen achter hun collecties. 


Mykita

Porsche Design Eyewear

Precisie en perfectie, dat is waar Porsche Design zonnebrillen en brillen voor staan. De eyewear collectie wordt bovendien geïnspireerd door de gestroomlijnde wagens van Porsche. Het spreekt dus voor zich dat alle brillen vervaardigd zijn uit hoogwaardig en licht materiaal voor flexibel gebruik.

Götti

Götti brillen belichamen authenticiteit in het dagelijks leven. Götti staat voor tijdloos design met harmonieuze proporties en de verfijning van moderne technologie. De collecties cultiveren eenvoud in zijn mooiste vorm, waardoor de drager zijn individuele karakter kan uitdrukken. Nauwkeurige fabricage en zorgvuldig geselecteerde details resulteren in de ideale pasvorm.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram