OPTISCHE BRILLEN

Goed zien is één ding, er goed uitzien het andere. Bij Optiek Plessers krijg je professioneel advies, niet alleen over het zicht, maar ook over het uitzicht. Wij helpen je de bril kiezen die het best bij je past. De vorm van je gezicht is daarbij van belang. Heb je een hoekig, een rond, een langwerpig of een ovaal gezicht, qua brilkeuze kan en mag alles zolang het maar mooi 1 geheel vormt.

Niet enkel de vorm van je bril is een factor, je moet je ook goed voelen bij het merk dat je draagt. Optiek Plessers werkt enkel met de beste, onafhankelijke merken van de markt. Onze fabrikanten volgen de trends steevast op de voet. Ze doen dat met een eigenheid en een passie die hen zeer typeert. Elk merk heeft ook een eigen verhaal, een eigen visie die we graag met u delen.

Bij Optiek Plessers vind je topmerken zoals Mykita, Anne et Valentin, Garrett Leight, Reiz, John Dalia, Binoche, Götti, Yuichi Toyama, Tavat, Porsche Design, Etnia Barcelona, etc

Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod.

Mykita

... is een modern Berlijns productiehuis dat precisie en vakmanschap met nieuwe technologieën combineert. Een constante zoektocht naar innovatie, visionair gebruik van materialen en een schat aan ervaring in brillendesign zijn de bepalende elementen achter hun collecties. 


Mykita

YUICHI  TOYAMA

De brillen van YUICHI  TOYAMA tonen elegantie en knowhow, benadrukt door de lichtheid van het materiaal en de schoonheid in de details.

Ontworpen in Tokio, worden alle monturen met de hand gemaakt in de bekende ateliers van Sabae.

Götti

Götti brillen belichamen authenticiteit in het dagelijks leven. Götti staat voor tijdloos design met harmonieuze proporties en de verfijning van moderne technologie. De collecties cultiveren eenvoud in zijn mooiste vorm, waardoor de drager zijn individuele karakter kan uitdrukken. Nauwkeurige fabricage en zorgvuldig geselecteerde details resulteren in de ideale pasvorm.

Garrett Leight

... is een relatief jong merk op de markt, opgericht in 2011 in Venice Beach, Los Angeles. Ook het team achter dit hippe, trendy merk is jong en dat merk je in de designs. Hun credo: details zijn geen details, zij maken het ontwerp af. De brillen zijn handgemaakt van de beste acetaten met CR39 lenzen. ​


Garrett leight

Anne et Valentin

Bij Anne et Valentin vind je de brillenkenners bij uitstek. Ze beoefenen hun vak met respect, maar ook met eigenzinnigheid, en ontwerpen brillen die je nooit in de steek zullen laten. Al meer dan vijftien jaar bieden hun ontwerpen vernieuwing in vorm en in kleur.


Anne et Valentin

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram