OPTISCHE BRILLEN

Goed zien is één ding, er goed uitzien het andere. Bij Optiek Plessers krijg je professioneel advies, niet alleen over het zicht, maar ook over het uitzicht. Wij helpen je de bril kiezen die het best bij je past. De vorm van je gezicht is daarbij van belang. Heb je een hoekig, een rond, een langwerpig of een ovaal gezicht, qua brilkeuze kan en mag alles zolang het maar mooi 1 geheel vormt.

Niet enkel de vorm van je bril is een factor, je moet je ook goed voelen bij het merk dat je draagt. Optiek Plessers werkt enkel met de beste, onafhankelijke merken van de markt. Onze fabrikanten volgen de trends steevast op de voet. Ze doen dat met een eigenheid en een passie die hen zeer typeert. Elk merk heeft ook een eigen verhaal, een eigen visie die we graag met u delen.

Bij Optiek Plessers vind je topmerken zoals Mykita, Anne et Valentin, Binoche, Garrett Leight, Oscar Magnuson, Oliver Peoples, Etnia Barcelona, Einstoffen, Carin Eyewear, Kaleos, Martin & Martin, Louis, etc.

Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod.

Mykita

... is een modern Berlijns productiehuis dat precisie en vakmanschap met nieuwe technologieën combineert. Een constante zoektocht naar innovatie, visionair gebruik van materialen en een schat aan ervaring in brillendesign zijn de bepalende elementen achter hun collecties. 


Mykita

Götti

Götti brillen belichamen authenticiteit in het dagelijks leven. Götti staat voor tijdloos design met harmonieuze proporties en de verfijning van moderne technologie. De collecties cultiveren eenvoud in zijn mooiste vorm, waardoor de drager zijn individuele karakter kan uitdrukken. Nauwkeurige fabricage en zorgvuldig geselecteerde details resulteren in de ideale pasvorm.

Garrett Leight

... is een relatief jong merk op de markt, opgericht in 2011 in Venice Beach, Los Angeles. Ook het team achter dit hippe, trendy merk is jong en dat merk je in de designs. Hun credo: details zijn geen details, zij maken het ontwerp af. De brillen zijn handgemaakt van de beste acetaten met CR39 lenzen. ​


Garrett leight

Anne et Valentin

Bij Anne et Valentin vind je de brillenkenners bij uitstek. Ze beoefenen hun vak met respect, maar ook met eigenzinnigheid, en ontwerpen brillen die je nooit in de steek zullen laten. Al meer dan vijftien jaar bieden hun ontwerpen vernieuwing in vorm en in kleur.


Anne et Valentin

IZIPIZI

IZIPIZI maakt alledaagse brillen die een glimlach op je gezicht toveren. Het merk creëert mode-geïnspireerde, kleurrijke designerbrillen voor het hele gezin, voor alle gezichtsvormen en voor alle momenten van het leven. IZIPIZI maakt het gemakkelijk om elke dag stijlvol te zijn. Het merkt tovert een glimlach op ieders gezicht met een lichtgewicht, comfortabele en trendy bril.

Komono

Een Belgisch merk, opgericht door Raf Maes en Anton Janssens in in 2009. Gekenmerkt door ranke designs met een geïnspireerd kleurenpalet en een minimalistische inslag. KOMONO beschrijft zichzelf als een gemeenschap van dromers en designers met oog voor perfecte accessoires. Een ode aan authentiek vakmanschap.

Oliver Peoples

Oliver Peoples biedt een retrocollectie aan, geïnspireerd door brilontwerpen uit de 20ste eeuw. Het aanbod is gevarieerd, gaande van ronde brilletjes uit de jaren ’30 tot grote aviator-modellen uit de jaren ’70.

Binoche

binôche is een trots, Belgisch merk. Onze collecties worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. Door nauw samen te werken met onze producenten en steeds open te staan voor mekaars inzichten en expertise, creëren we monturen die even uniek zijn als de mensen die ze dragen. En dat doen we ondertussen al meer dan twintig jaar.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram