Kinderbrillen

Een leuke en kleurrijke bril kan betoveren en is zonder twijfel een extra garantie voor de coolfactor van je kids. En dankzij een ijzersterk frame kan je op beide oren slapen wanneer ze weer eens de wildste streken uithalen. Very French Gangsters, Red, Vingino, enz. zijn enkele toppers om op de neus te zetten.

Neem alvast een kijkje:

Very French Gangsters

De zonnebrillen en optische monturen van Very French Gangsters zijn bijzonder stevig, met dubbele scharnieren en heel flexibele veren. Alle modellen worden in Frankrijk vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen. De verrassende reclamecampagnes van Very French Gangsters zeggen alles over de aparte stijl van de kinderbrillen.


Very French Gangsters

Red

Red is een Nederlands label dat funky en originele brillenframes voor kinderen produceert. Hun designs zijn stijlvol, speels en vallen op. De collectie omvat een reeks gedurfde brilletjes ontworpen in acetaat en metaal en wordt gekenmerkt door zijn frisse kleuren en unieke ontwerpen. Alle frames worden gemaakt met hoogwaardige materialen.

Vingino

Het modelabel Vingino legt zich ook toe op accessoires. In hun brillencollectie vind je dan ook alles terug waar Vingino voor staat: stoer, eigenzinnig en fashionable. Eigenlijk maken ze een volwassen product op kindermaat, waarbij ze nooit uit het oog verliezen dat kinderen véél kleurrijker zijn dan volwassenen.

IZIPIZI sunglasses

IZIPIZI maakt alledaagse brillen die een glimlach op je gezicht toveren. Het merk creëert mode-geïnspireerde, kleurrijke designerbrillen voor het hele gezin, voor alle gezichtsvormen en voor alle momenten van het leven. IZIPIZI maakt het gemakkelijk om elke dag stijlvol te zijn. Het merkt tovert een glimlach op ieders gezicht met een lichtgewicht, comfortabele en trendy bril.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram