I CAN SEE clearly now

Optiek Plessers is een zelfstandige optiekzaak in het centrum van Bree (Limburg). Opgericht in 2008 door Dhr. Plessers Philip (Opticien-Optometrist), met passie uitgebaat en uitgebouwd tot een toonaangevende speciaalzaak in optische brillen, zonnebrillen, contactlenzen, enz… Optiek Plessers zorgt ervoor dat je met een unieke bril en een klare kijk in de wereld staat.

Bij Optiek Plessers draait alles rond de liefde voor het vak, mode, authenticiteit, puurheid en service op maat. We werken enkel met onafhankelijke brilmerken en gaan resoluut voor kwaliteit. Het zijn vaak handgemaakte brillen met een sterk verhaal. De fabrikanten maken hun producten met passie en wij verkopen ze met eenzelfde passie. Zaakvoerder Philip bezoekt jaarlijks de grootste en meest waardevolle beurzen van Europa (Munchen, Parijs en Milaan) om de nieuwste trends voor te blijven.

Persoonlijke aanpak

Onze ogen vormen de poort naar de wereld. Wij zien en beleven kleuren, lichtcontrasten en afstanden. Een optimale begeleiding is hierin heel belangrijk. Daarom komt persoonlijk en professioneel advies bij ons op de eerste plaats.

Expertise

Zaakvoerder Philip Plessers staat in voor het dagelijks beleid, de verkoop, het opmeten van de ogen en het aanpassen van contactlenzen, adviseert je bij de keuze van je nieuwe bril, het opmeten van de ogen en het aanpassen van je contactlenzen. Hij beschikt over een bachelor diploma Optiek/Optometrie en massa's ervaring.

De klant centraal

Waarom maken wij het verschil? Wij stellen onze klanten centraal en niet de merken. De brilfabrikanten moeten meedenken met ons en wij doen hetzelfde met onze klanten. We streven altijd naar een optimale klanttevredenheid en service, ook na verkoop. Bij Optiek Plessers bieden we individuele oplossingen voor uw zicht.

Bezoek onze winkel

Volg ons op instagram